Ανδρέας Δημητρίου
Γεννήθηκε στις 10 Απριλίου του 1968. Eπαγγελματίας εκπαιδευτής από το 1986, είναι ο ιδιοκτήτης της σχολής εκπαίδευσης σκύλων Dimitriouland, στην Αθήνα. Από τους πρώτους που ασχολήθηκαν με τις εξετάσεις εργασίας στην Ελλάδα, έχει από το 1994 μέχρι σήμερα σημειώσει, μαζί με την ομάδα, του 138 επιτυχίες στις εξετάσεις εργασίας.

Το 1999, σε πανευρωπαϊκό τουρνουά στη Γερμανία κατέκτησε, με τον προσωπικό του σκύλο, την 5η θέση στο IPO Ι. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με την εκτροφή Βελγικού Ποιμενικού MALINOIS και Γερμανικού ποιμενικού, στο εκτροφείο με την επωνυμία DIMITRIOULAND.

To 1997, κατόπιν εξετάσεων που έδωσε στην Ιταλία, έγινε επίσημος βοηθός επίθεσης του Club Amatori Del Pastore Belga της E.N.C.I. Είναι επίσημος βοηθός επίθεσης του Ο.Φ.Σ.Ε.Α. και του Ο.Κ.Ν.Ε. Πρόεδρος του Ο.Β.Ε.Π.Ε. (ΟΜΙΛΟΣ ΒΕΛΓΙΚΩΝ ΠΟΙΜΕΝΙΚΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ) & Μέλος του διοικητικού συμβουλίου του  Ο.Φ.Σ.Ε.Α. (ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΣΚΥΛΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ).ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

H σωστή εκπαίδευση δεν είναι ζήτημα αυστηρότητας, κακομεταχείρησης, πίεσης ή εξάντλησης. Είναι θέμα γνώσης, εμπειρίας, τεχνικής και επικοινωνίας.  Στη Dimitriouland, οι εκπαιδευτές διαθέτουν και το ταλέντο και τη γνώση για να αναπτύξουν και να ξεδιπλώσουν τον χαρακτήρα και την προσωπικότητα του σκύλου σας, σε όποιο επίπεδο και κατεύθυνση εσείς επιθυμείτε ( βασική υπακοή, καθήκοντα προστασίας, εξετάσεις εργασίας).

Γιατί δεν υπάρχουν κακοί μαθητές αλλά κακοί εκπαιδευτές.

ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ

Mετά την πολυετή εμπειρία και συμμετοχή σε πανελλήνια και διεθνή τουρνουά σκύλων εργασίας - στα οποία η συντριπτική πλειοψηφία νικητών είναι φυλής Bελγικού ποιμενικού Malinois και Γερμανικού ποιμενικού - η εκτροφή των συγκεκριμένων φυλών έγινε προέκταση των δραστηριοτήτων της DimitriouLand και η επιλεκτική αναπαραγωγή σκύλων, πάθος και καθήκον.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΚΥΛΩΝ

Η σωστή προστασία από δυσμενής καιρικές συνθήκες, η συνεχής παρακολούθηση και η καθημερινή ψυχαγωγία είναι μερικά από αυτά που χρειάζεται ο σκύλος σας όσο βρίσκεται μακριά σας. Στη Dimitriouland, κάθε σκύλος αποτελεί ξεχωριστεί προσωπικότητα, με ανάγκες που θεωρούμε καθήκον μας να φροντίσουμε, με συνεχή  κτηνιατρική επίβλεψη, ισορροπημένα προγράμματα διατροφής και καθημερινά προγράμματα εκγύμνασης.

GROOMING

Μετά από χρόνια μελέτης και έρευνας ανάμεσα σε κομμωτές, ιδιοκτήτες και κτηνίατρους διαπιστώθηκε ότι η συστηματική φροντίδα ενός ζώου, επιμηκύνει την διάρκεια της ζωή του. Στη Dimitiouland θέλοντας να παρέχουμε ολοκληρωμένη φροντίδα στα κατοικίδια  δεν μπορούσαμε παρά να αναπτύξουμε τις υπηρεσίες Grooming

Εξειδικευμένο προσωπικό, απόλυτα ενημερωμένο, με κατάλληλα προϊόντα για την κάθε περίπτωση , περιποιείται και φροντίζει  το κατοικίδιο σας.