Μετά από χρόνια μελέτης και έρευνας ανάμεσα σε κομμωτές, ιδιοκτήτες και κτηνίατρους διαπιστώθηκε ότι η συστηματική φροντίδα ενός ζώου, επιμηκύνει την διάρκεια της ζωή του.

Δημιουργήσαμε για εσάς άνετους χώρους, ειδικά εξοπλισμένους για την φροντίδα και τον καλλωπισμό του κατοικίδιου σας

ΠΑΡΟΧΕΣ
ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ, ΚΟΥΡΕΜΑ, ΜΠΑΝΙΟ, ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ, ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΝΥΧΙΩΝ / ΑΥΤΙΩΝ, ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ, ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ, ΑΞΕΣΟΥΑΡ, ΤΡΟΦΕΣ.

ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΣ
καλλωπισμός είναι μία υπεύθυνη και σοβαρή εργασία η οποία απαιτεί γνώσεις και εμπειρία. Περιέχει μία σειρά περιποίησης όπου όλα τα στάδια αυτής είναι εξίσου σημαντικά και αναγκαία για την υγεία και ομορφιά του κατοικίδιου σας
Τα στάδια είναι τα εξής:

ΚΟΥΡΕΜΑ
Το κούρεμα θα πρέπει να γίνετε σε όλους τους σκύλους. Δεν υπάρχει καμία διαφορά στις απαιτήσεις ενός καθαρόαιμου και ενός ημίαιμου σκύλου. Όλα τα σκυλιά έχουν ανάγκη  την φροντίδα και την περιποίηση.

Στα καθαρόαιμα μας καθοδηγεί το πρότυπο της φυλής. Οι γραμμές του κουρέματος είναι συγκεκριμένες χωρίς να μας επιτρέπετε να επεμβαίνουμε, με στόχο να αναδείξουμε την ομορφιά της κάθε φυλής.

Στα ημίαιμα απαιτείται προσωπική παρέμβαση. Η κάθε προσωπικότητα είναι ξεχωριστή και είναι αυτή που μας οδηγεί στο τελικό στυλ που θα δώσουμε έτσι ώστε να αναδείξουμε την προσωπικότητα του σκύλου.

ΜΠΑΝΙΟ
Το μπάνιο είναι μία διαδικασία που χαρίζει καθαριότητα, λάμψη και ευωδιά  στο σώμα τους.

Χρειάζεται όμως μεγάλη προσοχή στη διαδικασία αφού οι ανάγκες του κατοικίδιου είναι διαφορετικές από τις ανθρώπινες.

Ο ειδικός είναι αυτός που μπορεί να ξέρει πόσο συχνά πρέπει να κάνει μπάνιο το κατοικίδιο σας, πως και με ποια προϊόντα.

ΒΟΥΡΤΣΙΣΜΑ
Το βούρτσισμα πρέπει να γίνετε σε τακτικά χρονικά διαστήματα και με εξειδικευμένες  γνώσεις. Βουρτσίζοντας το ζώο, το απαλλάσσουμε από σκόνη, περιττό τρίχωμα και «σκουπιδάκια» τα οποία έχουν κολλήσει πάνω του.

Έχοντας ένα ζώο καλά βουρτσισμένο, το προστατεύουμε από την δημιουργία κόμπων στο τρίχωμα του που τις περισσότερες φορές είναι η αιτία για δερματολογικά προβλήματα.

Κατά την διαδικασία του βουρτσίσματος πρέπει να περιποιούμαστε και όλα τα σημεία του σώματος τα οποία απαιτούν φροντίδα. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζονται τα αυτιά, τα μάτια, τα πατουσάκια και ο ποπός του ζώου.

Να θυμάστε ότι παρέχοντας μία σωστή  περιποίηση στο ζώο σας είναι ένας τρόπος πρόληψης υγείας που μπορείτε να του προσφέρετε.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ

  • Σας ενημερώνουμε για όποια φροντίδα πρέπει να του προσφέρετε εσείς μέχρι το επόμενο ραντεβού μας.
  • Οι γνώσεις μας πολλές φορές μας έχουν βοηθήσει να διακρίνουμε ένα πρόβλημα πολύ νωρίς. Αυτό σημαίνει ότι πολλές φορές μπορεί να αρκεί η δική μας παρέμβαση ή αν χρειάζεται ιατρική παρέμβαση το περιστατικό να είναι σαφώς λιγότερο επώδυνο για το ζώο αφού βρίσκετε στο στάδιο της εξέλιξης.
  • Σας «εκπαιδεύουμε» να περιποιείστε τα αυτιά του σκύλου σας ώστε να αποφεύγετε βασανιστικές ωτίτιδες.
  • Σας «εκπαιδεύουμε» να περιποιείστε τα δόντια του σκύλου σας ώστε να μην έχουμε περιστατικά ουλίτιδας και πέτρας.
Το εξειδικευμένο προσωπικό μας μετά από μεγάλη έρευνα αγοράς που έκανε, διάλεξε για εσάς τα καλύτερα προϊόντα που κυκλοφορούν για το κατοικίδιο σας.

ΧΩΡΙΣ ΗΡΕΜΙΣΤΙΚΟ
Η αγάπη μας ,η υπομονή μας και οι γνώσεις μας για το σκύλο, κάνουν το ζώο να μας εμπιστεύεται και να αφήνετε στα χέρια μας με χαρά.
Σκύλος και ιδιοκτήτης ακτινοβολούν μετά το ραντεβού τους στην DIMITRIOULAND.